Over ons

PRIMA lunch.diner.lounge is een jonge onderneming op het gebied van eten, drinken, genieten en lifestyle. Dit wordt bereikt door het serveren van prima gerechten. Modern, gastvrij,  geïnspireerd door de Italiaanse keuken met verse lokale producten. Dat is de boodschap die ik voor ogen heb met ‘PRIMA’.

Bij PRIMA willen wij de elementen die de Italiaans keuken zo bijzonder en populair maken combineren met de mooie en verse producten die onze eigen Veluwe te bieden heeft. Gerechten geïnspireerd door de rijk gevarieerde Italiaanse keuken, samengesteld met dezelfde finesse, creativiteit en smaakvolle eenvoud als deze keuken maar dan met eerlijke, verse en lokale producten. Geur, kleur en smaak vormen de basis.

Wij halen ons vlees bij de 5-sterren Slagerij uit Elspeet en het meel voor ons brood wordt gemalen bij Korenmolen De Maagd uit Hulshorst. Allemaal bedrijven die kwaliteit hoog in het vaandel hebben staan en net als wij uitgaan van de kracht van verse producten.

Waarom  de naam PRIMA?

PRIMA betekent in het Italiaans: eerst en in het Nederlands: goed.

PRIMA staat dan ook voor eerst u, eerst eten, en eerst genieten.

Dit wordt bereikt door het serveren van prima gerechten, door professionele mensen in een prettige sfeer .

Op korte termijn zal PRIMA haar activiteiten uitbreiden met evenementen zoals seizoen gebonden proeverijen. Kortom een jonge ambitieuze onderneming met een frisse kijk op de horecabranche en een spannend concept.

Visie

Mijn visie voor ‘’Prima’’ is om  een gerespecteerde, succesvolle en zelfbewuste onderneming te zijn in Nunspeet en omstreken op het gebied van eten, drinken, genieten en lifestyle. Dit wil ik bereiken door het aanbieden van prima gerechten samengesteld uit eerlijke en verse producten geïnspireerd door de moderne Italiaanse keuken en dito lifestyle. Vanuit die positie wil ik de activiteiten van ‘’Prima’’ gaan uitbreiden met het aanbieden van events in de lijn van het concept met als ultieme droom in staat te zijn meerdere vestigingen te openen.

Missie

‘’Prima’’ staat voor eerst eten, eerst u en eerst genieten, dit door het aanbieden van Prima eten, Prima service en een Prima sfeer. Ik wil vanuit deze kernwaarden en op basis van de wensen en behoeften van de gast / markt een totaalbeleving creëren. Een culinaire, eerlijke  en zorgeloze ervaring om te blijven herhalen.